Aquest cap de setmana una part dels esportistes de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) tenen dos compromisos a nivell estatal. D’una banda, el Campionat d’Espanya per Autonomies de natació a Múrcia i, de l’altra, la Copa d’Espanya de vela adaptada a Santander.

En la primera d’aquestes competicions, la participació de representants de la FCEDF és abundant, ja que hi prenen part un total de vuit nedadors. Dos en categoria femenina, Sarai Gascón i Júlia Castelló, i sis en masculina, Miguel Luque, Kilian Ruiz, Xavier Angulo, David Bach, Joan Giralt i Víctor Villanueva. El torneig comptarà amb 40 proves repartides en tres sèries, de divendres a diumenge, i hi prendran part uns 250 participants. 

Així, Sarai Gascón disputarà els 100 metres papallona, lliures i braça i els 200 estils; Júlia Castelló també farà els 100 m. braça i esquena i els 50 papallona i lliures; Miquel Luque els 50 papallona, lliures i braça i els 150 estils; Joan Giralt els 100 i 50 esquena i la mateixa distància en papallona i 100 m. braça; Xavier Angulo els 100 i 50 lliures, igual que David Bach i Víctor Villanueva. Per últim, Kilian Ruiz concursarà en els 50 m. lliures i braça. 

El Campionat d’Espanya reunirà a totes les federacions territorials, excepte les de La Rioja i Cantàbria. A més, el torneig també serà Open, amb la qual cosa permet l’assistència de nedadors d’altres països.      

 L’altre compromís de nivell és la Copa d’Espanya de vela adaptada – Open Internacional, en la qual els regatistes de la FCEDF participaran a la classe 2.4.mR. Miguel Àngel Gómez i Paco Llobet disputaran les tres proves, de divendres a diumenge.  

Precisament, Gómez ja va pujar al podi en una de les tres parades d’aquesta competició, organitzada el mes de novembre al Port d’Aiguadolç de Sitges. En aquella ocasió va aconseguir el tercer lloc.    

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies