Un total de vuit esportistes paralímpics van participar el passat divendres a ‘El Relleu de les Estrelles’, celebrat a les instal·lacions del CN Terrassa i dins el marc del Campionat de Catalunya de natació absolut. D’aquesta vuitena, dos eren de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF): Sarai Gascón i Júlia Castelló.

La iniciativa era molt innovadora i pretenia demostrar que la natació “és un esport integrador”, tal com assegurava el flamant president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertran. La original proposta consistia en unir vuit equips, format per sis components de diferents àmbits de la societat que van recórrer 50 metres cadascú.   

Entre alguns dels noms que van participar a la cocapital vallesana van ser, entre d’altres, els també paralímpics Jordi Gordillo, Carla Casals, Omar Font, Jesús Collado, Albert Gelis i Daniel Llambrich; els que van estar a la cita olímpica de Pequín Gemma Mengual, Mireia Belmonte, Erika Villaécija, Pol Amat, Ramon Alegre, Georgina Oliva o personalitats com l’exwaterpolista Manel Estiarte, l’excopilot Luis Moya o l’exfutbolista Àngel ‘Pichi’ Alonso.  

Castelló va agrupar-se amb els Andromeda pel carrer 1, mentre que Gascón ho va fer amb els Hydra i pel segon. Tots els conjunts tenien el nom d’una constel·lació. Al final, la jornada va resultar espectacular i complint els objectius de cohesió. Com en tota competició, hi va haver un guanyador, malgrat que això era el que menys importava. L’equip Crater va ser el més ràpid. Erika Villaécija, Eduard Tubau, Laura Roca, Miquel Castro, Carla Casals i Svilen Piralko van marcar un temps de 3:06:24.    

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies