La Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctriques havia de complir aquest cap de setmana un partit ajornat. Concretament, el matx que enfrontaven al Comkedem i Dracs Guttman al Pavelló de Montigalà de Badalona. Tot i així, l’encontre es va haver de cancel·lar per diferents motius que van impedir jugar.

Ara, els dos conjunts buscaran un data consensuada per disputar el partit. Així, la competició queda igual que fins ara, amb dues jornades dutes a terme (la inaugural i la quarta). El calendari, però, manté les mateixes dates encara que poden patir alguna modificació.  

 

Data

Partit

Lloc i hora

1a Jornada Dissabte – 25/10/2008 Comkedem 103 AMB Barberà 12h. Pavelló Montigalà (Badalona)
2a Jornada AJORNAT AMB Barberà – Dracs Guttman 12h. Pavelló Maria Reverter (Barberà del Vallès)
3a Jornada AJORNAT Comkedem – Dracs Guttman 12h. Pavelló Montigalà (Badalona)
4a Jornada Dissabte – 13/12/2008 AMB Barberà 03  Comkedem 12h. Pavelló Maria Reverter (Barberà del Vallès)
5a Jornada Dissabte – 28/03/2009 Dracs Guttman – AMB Barberà 12h. Pavelló Guttman (Badalona)
6a Jornada Dissabte – 18/04/2009 Dracs Guttman – Comkedem 12h. Pavelló Guttman (Badalona)
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies