La Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctriques comença a posar-se al dia. Comkedem i Dracs Guttman disputaran, aquest dissabte a partir de les 12h., la cancel·lada jornada 3 al Pavelló de Montigalà de Badalona. El partit serà el debut a la competició dels Dracs.

El matx entre badalonins servirà o bé per estrènyer la classificació o per a que es desmarquin a la taula. Després de dues jornades jugades, els enfrontaments entre Comkedem i l’AMB Barberà, tant a la localitat barcelonina com vallesana, es van saldar amb victòria per als primers. Gràcies aquests triomfs són primers amb 13 gols a favor i tres en contra.  

Així, el calendari de la Lliga Catalana queda de la següent manera. Tot i que pot patir alguna modificació. 

 

 

Data

Partit

Lloc i hora

1a Jornada Dissabte – 25/10/2008 Comkedem 103 AMB Barberà 12h. Pavelló Montigalà (Badalona)
2a Jornada AJORNAT AMB Barberà – Dracs Guttman 12h. Pavelló Maria Reverter (Barberà del Vallès)
3a Jornada Dissabte – 14/03/2009 Comkedem – Dracs Guttman 12h. Pavelló Montigalà (Badalona)
4a Jornada Dissabte – 13/12/2008 AMB Barberà 03  Comkedem 12h. Pave

lló Maria Reverter (Barberà del Vallès)

5a Jornada Dissabte – 28/03/2009 Dracs Guttman – AMB Barberà 12h. Pavelló Guttman (Badalona)
6a Jornada Dissabte – 18/04/2009 Dracs Guttman – Comkedem 12h. Pavelló Guttman (Badalona)

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies