Vuit nedadors paralimpics participaran a 'El Relleu de les Estrelles' aquest divendres 13 de març en el marc del Campionat de Catalunya de natació, organitzat per la Federació Catalana de Natació.

'El Relleu de les Estrelles', que tindrà lloc al CN Terrassa (Avinguda Abad Marcet s/n de Terrassa) a partir de les 17:45h, hi prendran part dos nedadors paralimpics de la federació (Sarai Gascón i Julia Castello) juntament amb  esportistes paralímpics, actors, exesportistes o olímpics dels que destaquen Gemma Mengual o Pol Amat, entre d'altres.

En aquest esdeveniment estaran presents el president de la FCEDF, Sr.Josep Lluís Amador i el president de la FEDDF, Sr. Joan Palau a més d'Esther Eroles, Coordinadora Estatal de Natació Adaptada.

Els nostres esportistes paralimpics han estat convidats per la Federació Catalana de Natació en el marc del Campionat de Catalunya Absolut que tindrà lloc del divendres 13 al diumenge al 15 de març a les instal·lacions vallesanes. 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies