La selecció catalana de boccia es va concentrar, aquest cap de setmana, al CAR de Sant Cugat per preparar el Campionat d’Espanya d’Autonomies, que se celebrarà del 5 al 8 de març a Màlaga. El combinat català és l’actual campió i per garantir la defensa del títol va estar ultimant la seva preparació a les instal·lacions vallesanes.

Vasile Agache i Pilar Feijoo, els baluards del quadre català que buscaran la revàlida del campionat van fer una parada per Sant Cugat del Vallès per arribar encara més preparats a la cita.  

El 2008 Catalunya va quedar primera per davant de Madrid i Andalusia, segona i tercera respectivament. Al torneig van prendre-hi part una desena de conjunts. Enguany i fins a la data s’han inscrit, a part de l’actual campiona, cinc Comunitats Autònomes: Castella Lleó, Andalusia, Madrid, País Basc i Extremadura.  

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies