Ahir diumenge es va disputar la XXV edició de la Marató Ciudad de Sevilla, en un circuit urbà amb alguns canvis respecte del dels darrers anys, sense variar, però, la sortida i l'arribada a l'estadi Olímpic de l'Illa de la Cartuja.

De bon començament els dos únics catalans a la sortida en cadira de rodes, en Roger Puigbò, del C.A. Vic, i en Jordi Madera del C.A. Blanc i Blau, junt amb l'atleta l'australià Richard Colman es van destacar de la resta de corredors i van rodar pràcticament junts tota la cursa, llevat els darrers quilòmetres, quan en Roger es va escapar,  per plantar-se sol a la línia d'arribada dins l'estadi, amb un temps d'1 h 34' 51", prop d'un minut més tard arribaven en Jordi Madera (1h 35' 50") i l'australià (1h 35' 54") que han completat el podi; el quart classificat, l'andalús Marco Antonio Baena va entrar amb 1h 51' 15".Aquesta va estar la 10ª victòria d'en Roger a la Marató Sevillana i el temps aconseguit ahir constitueix el nou rècord de la prova. L'anterior l'havia establert ell mateix l'any 2006 (1h 37' 06").Els tres atletes que han pujat al podi a Sevilla, seran també diumenge que ve a la sortida de la Marató de Barcelona.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies