Aquest cap de setmana, concretament, al llarg de diumenge, se celebraran dues competicions de nivell. Per una part a Barcelona amb la disputa de la Marató i, per l’altra, a Tarragona que se celebra el Campionat de Catalunya de tir amb arc en sala.

Els poliesportius de San Pedro i San Pablo seran els escenaris del 42è Campionat de Catalunya de tir amb arc i el 2n de discapacitats físics, organitzats per l’Ajuntament de Tarragona i el Club Tau de la localitat. El matí de diumenge, 1 de març, es duran a terme les fases prèvies i les consegüents eliminatòries per decidir, a la final, el campió català. 

Un torneig molt obert, en el qual s’ha de tenir en compte a varis competidors. Sergio Llamas, que fa dues setmanes va penjar-se el bronze en el Campionat d’Espanya, disputat a Cambrils, i arriba amb moltes expectatives; Francesc Sànchez, el defensor del títol, i Jesús Valladolid, un altre ferm candidat a pujar al més alt del podi. A més, completen el llistat Agustín Cubero, Màximo Salamanca i Domènec Paloma i en la modalitat d’arc long-bow (o arc recte) Pedro Badosa.      

Imatge activaEls arquers faran dues sèries amb 30 fletxes i després ja es donarà pas a les eliminatòries: quarts de final, semifinals, tercer i quart lloc i final.   

A la capital catalana, el progressiu seguiment que està tenint la Marató també s’està produint en l’esport paralímpic. Així, un total de cinc membres de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) prendran part de la cursa; els de Sant Julià de Vilatorta Roger Puigbó i Richard Colman, Kahlid Zerguini de Vilanova del Vallès, el granollerí Jordi Madera i el manlleuenc Rafa Botello 

A part, la prova està dins la Challenge Barcelona de 10 quilòmetres de la FCEDF amb la qual cosa, la participació augmenta a tres atletes més, el gironí Manel Heras, Francesc Ordoño de El Papiol i l’hospitalenc José Luis Alonso. La competició ja es va encetar el darrer dia de l’any 2008, amb la disputa de la Cursa dels Nassos, que es va adjudicar Puigbó per davant de Madera, Ordoño i Heras. Zerguini, que completava la inscripció, es va haver de retirar.   

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies