Al llarg de diumenge, el CN Barcelona acollirà el Campionat de Catalunya d’Hivern de natació. Una competició conjunta, tant en organització com participació, de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) i la Federació Catalana d’Esports per a Cecs i Deficients visuals (FCEC).

A partir de dos quarts d’onze i fins a les set de la tarda, per les piscines de l’Escullera passaran al voltant del centenar de participants. La jornada es dividirà en dues parts, matí i tarda. Les distàncies que es recorreran seran: 50, 100, 200, 400 i 4 x 50 metres, tant en categoria femenina, masculina com mixtes, en aquest últim cas, concretament, en els 4 x 50 lliures. I les modalitats seran, lliures, esquena, papallona, braça i estils. Tot i així, en sis de les 36 sèries que es disputaran (els 50 metres lliures, esquena i braça, tant en dones com homes) seran de promoció.   

Pel que fa a la representació de la FCEDF serà, més o menys, d’un 25% del total de participants. Així, hi prendran part del CDM San Rafael, Marcos Salom, Salvador Fornons, Xavier Angulo, Óscar Grillo, Anna Maria Florina, Jaison Aramayo i José Manuel Sànchez; del Centre Natació Mataró, Joan Giralt; del Centre Excursionista de Catalunya, Raquel Almarcha, Marina Rodríguez, Kilian Ruiz, Albert Martínez, Roger Julià i Sandra Richarte; del CN Sitges, David Masip; de Betulo, José Manuel Gómez, Maria Cervera i Ismael Toribio; del CN Terrrassa, Sarai Gascón; del CN Parets, Miguel Luque; del CN Barcelona, Júlia Castelló, i per últim del CEN Balaguer, David Bach i Pere Graells.  

Aquest torneig, encara que compta amb l’organització de les tres federacions, el pes important el duu la FECPC, ja que entre els tres òrgans federatius es reparteixen, cada temporada, la regulació dels tres campionats més importants del curs d’aquest esport. Enguany, la FCEDF s’encarrega de la Lliga Catalana, mentre que la FCEC farà el Campionat de Catalunya d’Estiu.      

       

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies