El diari esportiu Mundo Deportivo va celebrar la 61 Gala Mundo Deportivo al Palau de Congressos de Catalunya que va triar als millors esportistes espanyols  a llarg de l'any 2008-.

Com esportista Paralímpic, Abderrahman Ait, va rebre el XXXVI Trofeu Sabadell Atlantico a la millor  Gesta Humana-Esportiva.  Les dues medalles  aconseguides a Pequín que el van convertir en el primer esportista discapacitat nacionalitzat espanyol que va guanyar dues medalles en atletisme: una de plata en 1500 metres i un bronze als 800 metres. A l'acte va tenir presencia Josep Lluís Amador, President de la Federació Catalana d'Esports de Persones amb Discapacitat Física , amb la seva esposa,  Abderrahman Ait, que va estar acompanyat per la seva parella i Domingo López, entrenador personal d'Abderrahman.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies