Els arquers catalans es troben a la recta final. Tot a punt per afrontar el V campionat d’Espanya de tir amb arc en sala de persones amb discapacitat física, deixant  enrere tot el treball de fons, tant el físic com el tècnic,  per afrontar amb garanties l’asignatura final,  Pujar al podiun al campionat d'Espanya.

Cambrils acull aquesta Vè edició que el proper dissabte dia 14 a les 18 hores s’inicia el campionat d’Espanya, amb la novetat nacional d’Antonio Rebollo –arquer que va encendre la flama olímpica Barcelona 92-, Rebollo debuta a Cambrils com a nou coordinador nacional del tir amb arc adaptat.

Tot a punt perquè el dissabte la concentració, la màxima tensió del mes d’una trentena d’arquers, que arribem de nou autonomies, mostraran la seva capacitat i potencial en el tir amb arc. Un grapat de favorits el titulo de campió, on destaquen, els andalusos JM Zarzuela i JM Marín. El valencià M. Cadela i els catalans Francesc Sánchez, Sergio Llamas i Jesús Valadolid.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies