Óscar Espallargas, de la Federació Aragonesa, i del Montana Aran Club Jacob Guilera i Úrsula Pueyo, han estat els millors del Campionat de Catalunya d'esquí, disputat aquest cap de setmana a La Molina, en les modalitats de cadira, peu masculí i femení, respectivament.

Espallargas va quedar per davant de Francesc Xavier i Carles de Albert amb un temps total de 1' 42" 15 mil·lèsimes, dedicant 50" 72 mil·lèsimes a la primera màniga i 51" 43 mil·lèsimes a la segona. Guilera va mantenir un gran duel amb el seu company Ramon Homs, que es va quedar a tan sols 19 mil·lèsimes del títol.
Imatge activa
El campió de peu en la categoria masculina va signar un temps de 1' 30" 02 mil·lèsimes, emprant 45" 17 mil·lèsimes al primer descens, la qual cosa li va suposar remuntar en la segona baixada, ja que Homs va aturar el cronòmetre en 44" 60 mil·lèsimes. L'emoció, per tant, es va apoderar de la segona sèrie, en la qual els dos esquiadors van entregar-se al màxim. Finalment, els 44" 85 mil·lèsimes de Jacob van fer estèril el també bon temps de Ramon, 45" 61 mil·lèsimes.  En tercer lloc va quedar Carles Codina del CAEI. 

Per últim, la modalitat de peu en dones va ser per a Pueyo, que va ser molt superior a la seva companya d'equip Ainhoa Cardet. La guanyadora va marcar 1' 37" 63 mil·lèsimes.

Tots ells van fer els descens per la pista del Torrent Negre, partint des de 2.302 metres d'alçada i l'arribada 2.022, és a dir, amb un desnivell de 200 metres. Les precipitacions dels darrers dies i les bones instal·lacions cerdanes han permès gaudir de la competició amb un gruix important de neu.  

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies