Al llarg d’aquest diumenge, La Molina serà l’escenari del Campionat de Catalunya d’esquí. El preàmbul del que continuarà dilluns i fins dijous de l’altra setmana, la Copa del Món. Alguns dels que prendran part a la competició també ho faran al internacional.

Enguany, descendiran per les pistes cerdanes al voltant d’una vintena d’esportistes, ja que participaran cecs i deficients visuals per disputar-se, a part del títol català, l’interautonòmic.  Així, esportistes de peu, amb cadira, amb acompanyant, guia o sense disputaran les dues mànigues de l’eslàlom establertes. La zona de competició serà, dins la mateixa instal·lació de La Molina, l’Estadi Roc Blanc.  

L’horari a seguir per a la data serà el següent: 

9:00                             Obertura de remolcadors Roc Blanc

9:15 a 9:45                  Reconeixement primera màniga

9:30                             Reconeixement tancat

10:10                           Obridors

10:15                           Primer corredor

11:30 a 12:00              Reconeixement segona màniga

11:45                           Reconeixement tancat

12:25                           Obridors

12:30                           Primer corredor

14:00                           Lliurament de premis

14:15                           Dinar al Self La Molina  

Després agafarà el relleu la Copa del Món, un esdeveniment històric i que se celebra per primera vegada a Espanya i Catalunya.  

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies