La Copa del Món d’esquí, que s’està disputant a La Molina des del passat dilluns, ha arribat al seu equador. Els representants de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) han aconseguit uns discrets resultats en el gegant, tot i així, no li resta mèrit, ja que s’estan enfrontant als millors del planeta. Jacob Guilera i Ramon Homs han acabat 22è i 23è respectivament, en la modalitat de cadira, mentre que en la de peu, però en dones, Úrsula Pueyo ha estat 12a.

FCEDF han baixat posicions, tot i millorar els seus números. Jacob Guilera ha rebaixat l’anterior registre quasi vuit segons, 2’31”85 centèsimes (1’17”62 centèsimes i 1’14”23 centèsimes, primera i segona màniga); Ramon Homs ha seguit l’exemple i també ha millorat, 2’32”32 centèsimes (1’16”50 centèsimes i 1’15”82 centèsimes, primera i segona màniga).

La categoria  femenina tampoc ha quedat exempta de millora, Úrsula Pueyo ha signat un temps de 2’46”66 centèsimes, la catalana ha calcat els dos descens (1’23”33 en ambdós). A partir d’aquest dimecres, l’eslàlom agafa el relleu i al llarg del dia i dijous, els més de centenar d’esportistes congregats a les instal·lacions ceretanes faran les ja penúltimes baixades competint a la Copa del Món.  

   

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies