La Copa del Món ha acabat. El passat dijous la competició va cloure i ja forma part de la història. Una història que serà  recordada per tots els participants, familiars, organització, assistents i un llarg etcètera com un gran esdeveniment, que ha complert i superat les expectatives inicials.

El propi Manel Ibern, director de l’àrea política esportiva de la Secretària General de l’Esport, així ho reconeixia al tancament de la copa, “s’ha demostrat un gran nivell organitzatiu”. 

Més enllà de l’organització, el rendiment esportiu ha estat alt i els esquiadors han demostrat un gran nivell, la qual cosa han provocat que cada descens fos un espectacle per les instal·lacions de La Molina.  En la vessant esportiva, els tres representants catalans de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FECDF) s’han reduït a dos, ja que Jacob Guilera no ha participat en l’eslàlom. Ramon Homs, en la modalitat de cadira, i Úrsula Pueyo, en la de peu, sí ho han fet i han acabat a la cua de la classificació.

 

Encara que Pueyo ha estat una de les quaranta esportistes que ha quedat fora en la segona i darrera jornada.   

Imatge activa

Homs ha mantingut un duel, en la primera màniga, amb l’italià Luca Carrara, el suís Micha Josi i l’alemany Matthias Uhlig per no ser l’últim. El primer temps de l’esquiador del Montanha Aran Club ha estat de 1’04”51 centèsimes, el 16è millor, a poc més d’un segon del bàvar i per davant de l’italià. Però en la segona sèrie, el català ha fet un mal descens, 1’12”79 centèsimes, que l’han condemnat a tancar la classificació en 17a posició. 

El darrer dia d’eslàlom, Ramon Homs ha sortit a per totes, malgrat millorar les estadístiques del dia anterior, ha acabat la jornada signant en total, 2’13”79 centèsimes.

A la primera màniga, 1’08”65 centèsimes i a la segona, 1’05”14. Malgrat això, el representant de la FCEDF ha estat l’únic que ha complert els quatre dies a la línia de sortida.  Úrsula Pueyo, per la seva part, ha estat molt allunyada dels temps de les seves rivals. En la primera màniga, la catalana ha aturat el cronòmetre en 1’25”30 centèsimes i en la segona, 1’26”95 centèsimes. Pueyo no ha acabat el primer descens de la segona jornada i s’ha retirat. 

L’estadi Supermolina ha estat al llarg d’aquests quatre dies l’escenari pel qual han passat el més d’un centenar d’esquiadors de vint nacionalitats diferents, tant amb discapacitat física com amb deficiència visual.      

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies