Des del grup d’estudi sobre “Educació Física i inclusió de l’alumnat amb discapacitat” de l’ICE de la UB que coordina Merche Rios, membre de la Junta Directiva de la Federació, s’ha creat un nou projecte sobre inclusió de l’alumnat que presenta pluridiscapacidad a l’àrea d’Educació Física.

El projecte, amb el nom de “JUGUEM!” s’imparteix en horari extraescolar, les estratègies inclusives que s’han anat dissenyant des del curs anterior i que es continua treballant, són totalment extrapolables a l’àrea d’Educació Física en l’horari lectiu.

Aqui us mostrem el video del projecte:

POJECTE JUGUEM from juguem on Vimeo.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies