El dilluns 11 de desembre es celebra la III edició de la Jornada de Sensibilització al Pavelló Municipal de Fontajau, Girona, en el marc del projecte Crea XarXa. La Federació participa a la jornada dinamitzant dues de les activitats, concretament, les estacions de volei terra i rugbi adaptat.

La jornada va destinada als alumnes de Centres d’Educació Especial i alumnes de 5è de Primària de la comarca del Gironès. Els objectius principals d’aquesta tercera edició són: Apropar l’alumnat de primària a la realitat de les persones amb diversitat funcional per tal de promoure una millor comprensió de la seva motricitat i les seves possibilitats envers l’activitat física i l’esport. Impregnar l’experiència motriu dels valors fonamentals dels atletes paralímpics.

Les Inscripcions són gratuïtes i l’horari de les activitats será des de les 9:30h fins les 12:30 al Pavelló Municipal de Fontajau (Girona).

  1. 13 novembre, 2017

    Es para escolares o también para personas con discapacidad

    • 20 novembre, 2017

      Al mail: info@euses.cat et podran informar sense problemes dels teus dubtes.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies