Aquest dissabte 18 de novembre comença una edició més de la LLiga Catalana de natació a les instal.lacions del Centre Natació Mataró (Passeig Marítim, 92, 08302 Mataró, Barcelona) amb la participació d’alguns dels millors nedadors i nedadores paralímpics com Núria Marquès, Toni Ponce i Óscar Salguero.

Abans de començar la jornada s’entregaran els premis als millors nedadors i nedadores de la temporada passada. A la categoria masculina, el nedador del CN Sitges, Toni Ponce va ser el guanyador amb un total de 3135 punts per davant d’Óscar Salguero amb 2946 punts i, a la categoria femenina, Mariam Polo (CN Badia) va guanyar la LLiga Catalana amb 3225 punts per davant de Sarai Gascón amb 2580 punts. Iker Ruiz va ser el guanyador de la categoria de promoció i el Centre Natació Marató va ser el club amb més participació i també el Club amb millor puntuació 7241 punts per davant del Club Natació Terrassa amb 6975 punts (es valoren les tres millors participacions de cada club a cada jornada de la LLiga).

La segona jornada de la LLiga Catalana tindrà lloc dissabte 13 de gener a les instal.lacions del Club Natació Martorell.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies