Aquest cap de setmana del 18 i 19 de novembre es disputen els partits corresponents a la tercera jornada de la LLiga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2.

Dissabte 18, a les 16h a Tortosa la SE Bamesad rep la visita de l’Escola AFA, aquests dos equips han guanyat els dos partits que s’han jugat fins ara, el guanyador serà el nou líder en solitari de la competició. Diumenge, a les 12h el CB Granollers rep la visita del Màsters FCEDF, tots dos equips buscaran la primera victòria de la temporada.

D’altra banda, aquest dissabte 18 a les 18h es disputa el partit ajornat de la primera jornada de la LLiga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 1 entre el CE Costa Daurada Valida sin Barreras i el CB MIFAS de Girona.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies