Aquest cap de setmana del 18 i 19 de novembre s’han disputat els partits corresponents a la tercera jornada de la LLiga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 amb victòries per l’Escola AFA i el equip del Màsters FCEDF.

Dissabte 18, a Tortosa la SE Bamesad rebia la visita de l’Escola AFA, els dos equips invictes fins aquest cap de setmana de la competició. El partit va començar molt igualat i amb molts nervis per part dels dos equips, el resultat al final del primer quart era d’empat a 5 punts. Durant el segon quart l’Escola AFA va jugar millor que l’equip local finalitzant la primera part amb 22 a 11, una diferència que la SE Bamesad no va poder remontar durant la segona part, arribant al final del partit amb victòria visitant per 50 a 24.

Diumenge a les 12h, el CB Granollers va jugar contra el Màsters FCEDF, un partit que, tot i les baixes de l’equip local va ser igualat en tots els quarts on els Màsters van guanyar per petits avantatges en el marcador. Al final del partit, 23 a 45 a favor de l’equip visitant que aconsegueix d’aquesta manera la seva primera victòria de la temporada.

D’altra banda, a la LLiga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 1, dissabte es va disputar el partit ajornat de la primera jornada entre el CE Costa Daurada contra el Valida sin Barreras CB MIFAS de Girona amb victòria per l’equip local per 53 a 45 al marcador final.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies