Aquest dissabte 18 de novembre ha començat una edició més de la LLiga Catalana de natació a les instal.lacions del Centre Natació Mataró amb la participació d’alguns dels millors nedadors i nedadores paralímpics que properament disputaran el Campionat del Món de natació a Mèxic.

Abans de començar la jornada s’han entregat els premis als millors nedadors i nedadores de la temporada passada. A la categoria masculina, el nedador del CN Sitges, Toni Ponce, a la categoria femenina, Marian Polo (CN Badia), Iker Ruiz va ser el guanyador de la categoria de promoció i el Centre Natació Marató va ser el club amb més participació i també el Club amb millor puntuació 7241 punts.

Els guanyadors per punts, d’aquesta primera jornada, han estat Núria Marquès (CN Sant Feliu) amb 764 punts aconseguits en la seva victòria a la prova de 200m esquena per davant de Júlia Castelló (CN Mataró), segona clasificada amb 686 punts, en tercera posició final, Marian Polo (CN Badia) amb 677 punts aconseguits a la prova de 50m lliure. A la categoria masculina, el guanyador va ser Toni Ponce (CN Sitges) amb 1004 punts a la categoria SB5 guanyant la prova de 100m braça. Segon classificat, Òscar Salguero (CN Sabadell) amb 744 punts i tercer en aquesta primera prova de la LLiga Catalana, Ariel Schrenck (CN Mataró) amb 675 punts. A la secció de natació de la página web de la FCEDF podeu trobar tots els resultats d’aquesta jornada.

La segona jornada de la LLiga Catalana tindrà lloc dissabte 13 de gener a les instal.lacions del Club Natació Martorell.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies