El 25 de novembre és el Dia Mundial per a l’eliminació de la violència envers les dones, per aquest motiu la Federació s’adherit al Manifest del món de l’Esport 2017. En el següent enllaç es pot accedir al manifest. La Federació es suma a la iniciativa de moltes dones que, amb coratge i valentia, han fet un pas endavant i s’han atrevit a denunciar públicament les violències sexuals, també en el món de l’esport. Per una Catalunya Lliure de violències sexuals.

En diferents activitats organitzades per la Federació, fins el proper 30 de novembre, es farà lectura pública del Manifest abans de començar les activitats. A més, també es difondrà aquest Manifest a través de les Xarxes Socials de la Federació amb les etiquetes #JoTambé i #esportcat.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies