Aquest dissabte 2 de desembre comença una nova activitat del Programa Hospisport a les instal.lacions de l’Ateneu les Bases (C/ Cintaires, 32-32) de la ciutat de Manresa. L’activitat, destinada a nens/es i adults amb alteracions motrius té l’objectiu de millorar la salut i la qualitat de vida dels inscrits. L’activitat comença amb set persones inscrites, 3 de les quals són nens/es i quatre adults.

Durant les diferents sessions que es portaran a terme, es treballan l’autonomia de l’infant i l’adult a l’aigua millorant la seva resistència, la coordinació i l’equilibri de manera motivant i divertida. Segons Lluís Turró, responsable del Programa Hospisport a la demarcació de Barcelona, “aquest és el primer pas per donar cobertura a la zona de la Catalunya Central on fins ara no havíem arribat, d’aquesta manera, totes aquelles persones amb discapacitat que vulguin practicar activitat física o esport adaptat ja no caldrà que s’hagin de desplaçar fins a Barcelona, això és l’inici i l’idea es anar obrint altres activitats esportives adaptades”.

Per a Inscripcions o demanar més informació sobre aquesta nova activitat, us podeu possar en contacte al telèfon de la Federació (93 340 92 00, Lluís Turró) o enviant un mail a: barcelona@esportadaptat.cat.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies