Aquest dissabte 25 de novembre per la tarda, la Federació ha organitzat un entrenament de la Selecció Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb els jugadors del Club Hoquei Patins de Palau-solità i Plegamans al Pavelló Municipal d’Esports María Víctor de la localitat.

Per Oriol Lozano, director tècnic de la Federació “sempre que sorgeix la possibilitat d’organitzar actes esportius inclusius com el d’aquest cap de setmana, treballem amb gran il·lusió i dedicació per treballar la sensibilització i promoció de l’esport adaptat. Aquestes jornades, no solament beneficien els esportistes, que hi participen directament, sinò també als entrenadors, entitats esportives i familiars. Tots els esportistes, amb i sense discapacitat, han pogut conèixer una modalitat diferent del seu esport i adonar-se que tenen moltes coses en comú.”

Abans de començar l’activitat inclusiva es va llegir el manifest del món de l’Esport 2017 al que es va adherir la Federació amb motiu del Dia Mundial per a l’eliminació de la violència envers les dones.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies