El 16 i 17 de desembre, la Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física i la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física organitzen el Curs nacional d’àrbitres d’hoquei en cadira de rodes elèctrica a les instal.lacions del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès.

El curs, de 14 hores de durada, serà impartit per Julián Delgado, àrbitre Nacional d’hoquei en cadira de rodes i Salvador Pons, entrenador i àrbitre nacional d’hoquei. Durant els dos dies del curs hi hauran explicacions teòriques sobre les regles de joc, formularis, actes i altres aspectes relacionats amb l’esport i també practiques d’arbitratge al terreny de joc. Durant la darrera jornada del curs, diumenge 17 de desembre es realitzaran els examens teòrics i pràctics dels futurs àrbitres.

El curs està destinat a totes aquelles persones que li agradi la pràctica esportiva i vulguin conèixer les regles d’un dels esports d’equips més populars dels esports practicats per persones amb discapacitat.

Si esteu interesats podeu consultar el següent enllaç amb tota l’informació i també contactar al següent mail: secretariatecnica@esportadaptat.cat

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies