Del 6 al 10 de desembre té lloc la primera concentració de la Selecció Nacional de rugbi adaptat a les instal.lacions del CAR de Sant Cugat on estaran presents nou jugadors de la Federació Catalana, a més del seleccionador nacional i la segona entrenadora.

Els jugadors amb llicència de la Federació catalana són: Juan Carlos Fernández, Javier Quilles, Sergi Escobar, Ilian Rodrigo, Cristhian Paez, Edgar Escolan, Oriol Lluis i Marta LLaurador, tots ells jugadors del Barcelona Universitari Club i Marc Subiron del Club Esportiu Global Basket. A més, també hi ha jugadors de les Federacions Madrilenya, Aragonesa, Andalusa i Vasca. El seleccionador nacional és David Campón amb Paula Murillo com a tècnica assistent.

Aquesta és la primera concentració que es realitza, amb l’objectiu de possar en marxa la nova selecció nacional de rugbi adaptat. Durant la concentració es portaran a terme diferents sessions d’entrenaments per aportar nous coneixements tècnics i tàctics a tots els jugadors participants.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies