Dilluns 4 de desembre, dins del marc de la II Setmana Acadèmica del curs 2017‐2018, a l’INEFC de Barcelona s’organitza la Jornada d’esport i discapacitat, esdeveniment coordinat pel professorat de les assignatures “Principis i bases de l’ensenyament de l’Activitat Física i l’Esport Adaptat” i “Recursos didàctics en l’Educació Física i l’esport adaptat” on col.labora la Federació.

L’objectiu de la Jornada és oferir al col∙lectiu de l’INEFC (Alumnat, PAS I PDI) l’oportunitat de viure, des d’unamanera més propera i real, l’activitat física i l’esport amb persones amb altres capacitats. Tot això, participant en diverses Activitats esportives adaptades i inclusives amb
esportistes amb discapacitat intel∙lectual, sensorial i física.

S’inaugurarà la Jornada amb una conferència sobre l’evolució de les barreres arquitectòniques des de Barcelona’92, posterioment hi hauran diferents activitats esportives com boccia, rugbi adaptat, volei terra, slalom entre d’altres i es clourà la jornada amb una masterclass de ioga.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies