El cap de setmana del 21 i 22 d’abril, el Club comkedem organitza una nova edició del CKM EXPERIENCE, una trobada de cap de setmana per tota la familia a l’alberg de Viladoms de Baix de la Fundació Esplai, a la població de Castellbell i el Vilar (Bages).

La finalitat de l’activitat és triple:

1. Fer un CAP DE SETMANA EN FAMÍLIA, una trobada de tots els participants i les seves famílies per passar una bona estona junts fent algunes activitats, amb la possibilitat de fer-hi nit aquelles famílies que ho desitjin. Hi poden participar pares, avis, oncles, cosins, germans, amics…

2. Difondre tota l’oferta d’activitats d’estiu per fer-la arribar al màxim nombre de gent, tant de forma interna pels membres de COMKEDEM, com per aquells que ens començen a conèixer o que encara no ens coneixen, amb la participació de part de l’equip de monitors d’estiu.

3. EXPLICAR tots els detalls del seu funcionament:

– procés d’inscripció
– documentació necessària
– infraestructura tècnica
– programa d’activitats
– equip de monitors-assistents personals

Per a més informació i inscripcions visitar el següent enllaç.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies