El proper diumenge 30 d’octubre a les 10: 30h es celebra, al parc de la Infanta de Cornellà de Llobregat, la 1a edició de la Cursa per l’esport inclusiu organitzada per l’entitat Corresolidaris, L’Ajuntament de Cornellà i TMB. Hi haurà una cursa de 3000m per a adults i dues curses infantils de 500 i 1000m.

Les carreres formen part d’una jornada d’esport inclusiu on es duran a terme diferents activitats gratuïtes amb el lema “Rendir no és una opció”. L’objectiu d’aquestes activitats és el de difondre les discapacitats, promocionar els avantatges de la pràctica esportiva independentment de la condició física, i el de generar esdeveniments en que puguin participar persones amb o sense discapacitat.

Si encara no us heu inscrit i voleu participar en aquesta causa solidària podeu fer la vostra inscripció fins el dijous 27 en el següent enllaç. A més, també podeu fer el vostre donatiu per col·laborar amb l’esport inclusiu.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies