Beques SportUniverse, esport per unir persones

Acaba de començar el periode per la presentació de projectes que uneixen esport i solidaritat per l’obtenció de les beques SportUniverse dirigides a entrenadors, tècnics i CAFDs. Es tracta de 5 beques de 1.000 € pels projectes finalment escollits.

En SportUniverse creiem en el poder de l’esport i el seu joc per unir persones, per connectar-nos en el seu joc, enfonsant murs de cultures, creences, colors i d’altres superficials sorts per les quals ens vam separar; creiem en el seu poder per demostrar-nos que la companyia és la més valuosa i duradora de les victòries; per conscienciar-nos que mai som aliens al que passa, sinó que la nostra voluntat i esforç poden canviar-ho gairebé tot. Creiem en el seu poder per unir al món.

El termini de presentació de sol·licituds està obert del dia 10 d’octubre al dia 31 desembre 2016. Més informació en el següent enllaç.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies