Aquest cap de setmana del 8 i 9 d’octubre s’ha disputat el “VI Memorial Francisco Molina” de bàsquet en cadira de rodes organitzat per l’Associació ARAMIS, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Boi i el Club UNES de Sant Feliu, al Pavelló Poliesportiu Municipal «La Parellada» de Sant Boi de Llobregat.

Durant la primera jornada del torneig el Global Bàsket es va impossar amb claretat al Club DiscaEsports de Mallorca per 67 a 17. El segon partit del cuadrangular el van disputar l’UNES FCBarcelona amb el Grup MIFAS amb victòria per l’equip organitzador per 52 a 39. Global Basket va tornar a demostrar la seva superioritat, aquesta vegada davant el Grup MIFAS al que no va donar cap opció des del començament amb una contundent victòria per 73 a 26. El darrer partit de la primera jornada el van disputar l’UNES FC Barcelona amb el DiscaEsport amb victòria pels jugadors d’Oriol Claret per 84 a 20.

Durant la jornada de diumenge es van disputar els partits finals del torneig on el Grup MIFAS va guanyar al DiscaEsport per 69 a 33 aconseguint la tercera posició final i, a la gran final, es va viure un partit molt igualat i de gran nivell on Global Basket a guanyar a l’UNES FCBarcelona per un resultat final de 62 a 56, guanyant d’aquesta manera el torneig quadrangular de bàsquet en cadira de rodes, VI Memorial Francisco Molina.

  1. 12 octubre, 2016

    Solamente aclararles que el organizador del torneo , no era el Unes de Sant Feliu , sino ARAMIS ( associacio de persones en discapacitat física de Sant Boi9

    • 13 octubre, 2016

      ok, muchas gracias por la aclaración. Ya lo hemos modificado.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies