El proper 12 de novembre de 2016 arriba la IV Jornada Inclusiva i, un any més, necessitem voluntaris per dur a terme aquest esdeveniment esportiu que integra conjuntament, en la mateixa pràctica, persones amb i sense discapacitat.

Així doncs necessitem persones que vulguin participar com a voluntaris/àries en aquest esdeveniment entre les 8 i les 14 hores, aproximadament, del dissabte 12 de novembre de 2016. Es tracta d’horaris estimats que es concretaran més endavant i s’informaran degudament als voluntaris interessat. Les diferents tasques que pots triar serien:
• Suport muntatge i desmuntatge de l’activitat.
• Suport al personal tècnic durant l’activitat i dinamització.
• Suport al personal que donarà informació i valorarà la qualitat de la jornada.

La FCEDF es farà càrrec de l’esmorzar de tot el personal voluntari.

Us convidem activament a acompanyar-nos en aquest esdeveniment. Si esteu interessats en participar haureu d’enviar, abans del proper 17 d’octubre de 2016, un correu electrònic a esdeveniments@esportadaptat.cat informant del vostre interès. També podeu contactar per telèfon al 93 340 92 00. En tot cas caldrà que contacteu abans de la data límit establerta donat que des de l’organització necessitem tancar amb temps els voluntaris de l’esdeveniment per programar millor la vostra participació.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies