Dissabte 10 de desembre la Federació va col·laborar amb la bicicletada popular organitzada per Adsalut a la ciutat de LLeida. L’acte va comptar amb una gran participació tot i la boira i el fred que no van aturar a tots els participants en el recorregut de 5km totalment accessible.

A la bicicleta van col·laborar diferents entitats i organismes de Lleida , tots units per la Marató de TV3 que tindrà lloc aquest diumenge dia 18. Aquesta és la primera de les dues col·laboracions que la FCEDF farà a Lleida amb diferents entitats per la Marató. El proper dissabte dia 17 tindrà lloc una Jornada lúdica als voltants de la Plaça Paeria (LLeida) a partir de les 11h.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies