De l’11 al 13 de novembre es disputa el Trofeu In-Best-Ersla de tennis en cadira de rodes a les instal.lacions del Reial Club de Polo de Barcelona. El Màster Nacional de Tennis en cadira de rodes masculí es el torneig més important de l’any per a tots els esportistes d’aquesta disciplina esportiva.

Durant els tres dies de competició, els vuit millors tenistes espanyols competiran per decidir qui serà el campió Nacional de la temporada, entre ells Daniel Caverszachi, nº16 del món, de Madrid, Martín de la Puente (Galicia) o Quico Tur (Catalunya) com els esportistes més destacats. El format de la competició serà similar a un Màster de l’ATP amb dos grups de quatre jugadors.

CategoryTennis
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies