Del 15 al 18 de juny torna l’Open Santi Silvas de tennis en cadira de rodes que es disputarà a les instal.lacions del Club Natació Olot de la mà de la Fundació Tommy Robredo i on la Federació és una de les entitats que col.labora amb aquesta cita esportiva.

Durant aquests dies, el millor tennis en cadira de rodes conviurà amb activitats dissenyades per seguir acostant l’esport adaptat a la societat. activitats especialment dirigides als més joves, amb les que podran experimentar i conviure amb diferents aspectes de la discapacitat en un marc tan especial, amb tant ambient i il·lusió, que és una de les claus de l’Open Santi Silvas.

Aquest any, a més de la competició que reuneix a 16 jugadors nacionals, la gran novetat del torneig serà una exhibició de tennis per a cecs i persones amb diferents discapacitats visuals. La Federació col.labora amb la dinamització de diferents activitats de promoció.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies