Aquest dissabte 10 de juny s’ha disputat el Campionat d’Espanya d’halterofilia adaptada a les instal.lacions del gimnàs “Siderópolis” a la ciutat de Madrid amb la participación de 19 esportistes, entre ells el català Marc Oró.

Els grans protagonistes de la competició van ser els esportistes Luís Miguel Pita i la paralímpica Loida Zabala, que es van proclamar campions d’Espanya aixecant 149 kg i 95 kg respectivament. Per la seva part, el català Marc Oró va finalitzar en una magnífica segona posició a la categoria de fins a 88kg.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies