Aquest dimarts i dimecres s’ha disputat el 38è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Natació a les instal.lacions del CN Sant Andreu. Durant la segona sessió del Trofeu va tenir lloc un reconeixement als nedadors participants als jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona 1992 coincidint amb el 25è Aniversari d’aquest important esdeveniment Esportiu de la nostra ciutat.

Van estar presents a l’homentatge les nedadores paralímpiques Laura Tramuns, Sònia Guirado i Sílvia Vives i els nedadors Juan Carlos Castañé, Jordi Marí i la mare de Jordi Pascual que van estar acompanyats pel Conseller d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, el Sr. Raül Romeva i el President de la Federació Catalana de natació, el Sr. Enric Bertrán i Campañá entre d’altres autoritats.

També van rebre un petit homenatge els nedadors paralímpics participants als Jocs de Rio 2016 i en el que van estar presents Miguel Luque, Antoni Ponce, José Antoni Marí, Sarai Gascón i Óscar Salguero acompanyats pel tècnic Jaume Marcé.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies