Dissabte 17 de juny tindrà lloc l’acte de cloenda de la temporada escolar i la temporada de les escoles federatives de la Federació a les instal·lacions del personal de La Caixa (C/ Teodor Roviralta, 65 – 08035 Barcelona). A l’acte estan convidats tots els nens participants a les escoles i les seves famílies.

La festa donarà inici a les 10h del matí, amb una petita introducció de les activitats i els esports que es practicaran. La Federació posarà material per fer les activitats. Al final de la jornada es farà una entrega d’obsequis i sortejos de material i roba esportiva dels diferents clubs i de la Federació. Per finalitzar la jornada, es portarà a terme un petit pica – pica per tots els assistents.

Amb aquest acte es vol fer un tancament de les escoles on els nens i joves puguin gaudir d’una jornada gaudint de l’esport, és un premi per a tots ells.

HORARI JORNADA:

– 10h inici presentació per part de les entitats
– 10:15h creació de grups, distribució i inici activitat (part introductòria).
– 13:00h fi activitats.
– 13:10h sorteig d’obsequis.
– 13:30h tancament cloenda i recollida.
– 13:45h pica – pica amb els assistents.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies