Aquest cap de setmana del 10 i 11 de juny s’ha disputat la “Mediterranian Cup Challenge Quad rugby” a la ciutat francesa de Toulon amb la participació del club català Barcelona Universitari Club de rugbi adaptat.

El primer partit del torneig el van disputar el BUC contra l’equip favorit, Montpellier, un partit on el Montpellier va començar molt fort amb un primer quart a favor de 9 a 4 que va resultar determinant en el resultat final del partit, un avantatge que va ampliar una mica més al darrer quart fins arribar al 33 a 22 final. Dissabte per la tarda el BUC va jugar contra els amfitrions, el Toulon, un partit força igualat i que es va decidir al tercer quart amb un parcial de 10 a 4 que ja va fer impossible la remontada del BUC, al final, 39 a 30 a favor del Toulon. El darrer partit jugat pel BUC diumenge pel matí va ser contra el Padua, un partit on el BUC no va poder fer front a la fortalesa de l’equip italià i va perdre per un clar 34 a 9.

Aquestes competicions, fóra d’Espanya, serveixen per continuar aprenent i millorant el joc del BUC, jugant amb equips de primer nivell com són els equips molt més veterans que juguen a França.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies