Aquest cap de setmana del 10 i 11 de juny s’ha disputat el Campionat d’Espanya d’slalom en cadira de rodes a la localitat d’Amilla (Granada) on han participat un total de 49 esportistes, 8 d’ells a la divisió WS1B amb la participació dels catalans Oriol Ruiz, Guillem Pérez i Anna Marín de les Escoles FCEDF i FECPC.

Oriol Ruiz ha estat el gran dominador a la divisió W1SB, revalidant el títol de campió d’Espanya, Oriol ha guanyat amb claretat la prova cronometrada amb un temps d’1:46:56 per davant de Guillem Pérez amb 1:55:57. L’Oriol també va guanyar, en una de les proves més igualades, la final d’eliminació individual, amb un temps de 21,49 per davant de Guillem Pérez amb 21,84. En les dues proves la tercera clasificada va ser Anna Marín.

Resultats de la divisió W1SB:

Final prova cronometrada:
1.Oriol Ruiz, FCEDF, 1:46,56
2.Guillem Pérez, FCEDF, 1:55,57
3.Ana Marín, FCEDF, 2:16,16

Final prova eliminació individual:
1. Oriol Ruiz, FCEDF, 21,49
2. Guillem Pérez, FCEDF, 21,84
3. Ana Marín, FCEDF, 23,49

Foto (FEDDF)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies