Aquest cap de setmana del 10 i 11 de juny s’ha disputat el XIII Campionat d’Espanya per Clubs d’hoquei en cadira de rodes al Pavelló Universitari de l’Universitat de la ciutat de València amb la participació de quatre equips, entre ells l’ADB Barberà que ha guanyat tots els partits que ha jugat.

El primer partit del torneig el van disputar l’HSRE Magerit contra l’ADB Barberà, un partit que l’equip català va guanyar per 13 a 6. El darrer partit de la jornada de dissabte el van jugar l’ADB Barberà contra l’altre equip madrileny del Campionat, el CP Alcobendas al que va guanyar, després d’un gran i ajustat partit, on l’ADB va guanyar per 11 a 8.

Diumenge pel matí es van disputar els dos darrers partits de la competició i on l’ADB Barberà va jugar contra l’equip amfitrió, l’UD Levante Masclets, al que va guanyar amb claretat per 14 a 2, al descans ja guanyava per 8 a 0, revalidant d’aquesta manera el títol aconseguit la temporada passada.

Per darrera de l’ADB Barberà, es van clasificar en segona posició l’HSRE Magerit, tercera posició final pel CP Alcobendas per millor diferència de gols amb l’UD Levante Masclets.

Foto (FEDDF)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies