Ahir dimecres 7 de juny, ha tingut lloc la cerimònia de lliurament dels 1ers Guardons de l’Esport organitzats per la Fundació Catalana per l’Esport a l’Espai Endesa de Barcelona i on el programa Hospisport de la Federació ha estat un dels projectes guanyadors.

Durant la cerimònia s’han lliurat els Guardons als projectes, persones o entitats guanyadores en cada una de les sis categories. El programa Hospisport ha compartit guardó amb l’Associació Esportiva Nordic Walking Pirineus (Puigcerdà) i el projecte Esportianitza’t d’Atlas Sport Consulting (Tiana) a la categoria de Foment i difusió dels hàbits esportius.

Els Guardons de l’Esport 2016 posen en relleu la vessant social de clubs, entitats i persones que formen part de la gran xarxa esportiva de Catalunya i lluiten per millorar, a través de l’esport, la qualitat de vida de les persones.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies