La setmana pasada es va disputar el Campionat del món de tennis taula a la ciutat de Lasko, Eslovènia i on el català Jordi Morales es va proclamar campió del món a la categoria 7, després de realitzar un gran campionat.

Jordi Morales va guanyar a la final a Jean-Paul Montanus per un contundent 3-0 (11-4, 16-14 i 11-4) guanyant d’aquesta manera un dels pocs títols que faltaven a la seva vitrina després de guanyar medalles a Jocs Paralímpics, Campionats d’Europa i també del món, però en aquest cas mai la medalla d’or.

L’esportista del CN Sabadell, que va aconseguir la cuarta posició en els Jocs Paralímpics de Rio, arribava al campionat del món en plena forma i, tot i que el títol de campió del món era una fita molt difícil, ja que també participaven els millors palistes del món, el Jordi va fer un campionat magnífic guanyant a grans jugadors i proclamant-se d’aquesta manera campió del món. Moltes felicitats!!.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies