El dissabte 20 d’octubre es va celebrar la 17ª jornada de Miniatletisme a la Pista Municipal de “Les Basses” a la ciutat de Lleida. Una jornada organitzada pel Servei d’Esports de l’Ajuntament de la ciutat i en la que van participar més de 700 nens de 22 escoles.

Aquesta jornada serveix per inaugurar el curs 2017/2018 de les Escoles Esportives Municipals de Lleida i on els alumnes han pogut gaudir d’un total de 14 proves distribuïdes per tot l’espai de la pista municipal d’atletisme de les Basses d’Alpicat. De totes les proves, dues han estat organitzades per la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física on s’han fet curses amb cadira de rodes i curses amb els ulls tapats i guia per conscienciar els nens de la pràctica esportiva per a discapacitats.

Un dels objectius d’aquesta jornada és la promoció de l’esport i la bona alimentació. Per aquest motiu, a mig matí es va aturar l’activitat per oferir un esmorzar a tots els participants.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies