El bàsquet català en cadira de rodes està d’enhorabona ja que el CB Pardinyes de Lleida acaba de crear la seva secció de bàsquet en cadira de rodes, convertint-se d’aquesta manera en el primer equip lleidatà d’aquest esport.

A l’acte de presentació que es va portar a terme dijous 25, el President de la Federació, el Sr. Josep Giménez, va manifestar la il.lusió per aquest nou projecte esportiu, “Per a la Federació Catalana això suposa l’assoliment d’una il·lusió llargament perseguida. El nostre desig és portar l’esport per gent discapacitada a tot el territori català, i ens mancava la província de Lleida que no hi havia cap equip”.

Des de les institucions (Govern, Diputació i Paeria), també han mostrat el seu suport al projecte, manifestant la necessitat d’apropar tota mena d’esports a la gent perquè aquesta pugui elegir el què vol practicar. Van estar presents Joan Segura, representant de la Secretaria General de l’Esport a Lleida, Paco Cerdà de la Diputació de Lleida i Montse Parra, Regidora d’Esports Paeria Lleida.

L’equip estarà dirigit per Carla Calonge i començarà realitzant entrenaments cada 15 dies a la pista del Pavelló Municipal de Pardinyes.

Foto (CB Pardinyes)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies