Finalment s’han fet realitat les previsions de pluja per aquest dissabte al matí i s’ha tingut que suspendre la VI Jornada Inclusiva que s’anava a portar a terme a l’Arc de Triomf ja que l’intensa pluja feia impossible realitzar la Jornada en bones condicions per a tots els participants.

La Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física lamenta pendre aquesta decisió després de mesos de treball i coordinació per organitzar aquesta VI Jornada Inclusiva, una Jornada que està inclosa dins del projecte L’Esport Inclou de l’Ajuntament de Barcelona, i que està organitzada per la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física amb la col.laboració de l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona i la resta de federacions que aglutinen l’esport adaptat: la Federació Catalana d’Esports per a Cecs, la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals i la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual-Acell. L’organització d’aquestes jornades de promoció, és un dels principals objectius de la federació per tal de dónar a conèixer i concienciar a la gent sobre l’esport adaptat.

La voluntat de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física es portar a terme en els propers mesos aquesta jornada, sempre que el calendari i les condicions siguin les millors, per tal de garantir l’èxit de participació.

Finalment, volem agrair a tots els tècnics i voluntaris que han estat presents a primera hora d’aquest dissabte i que han ajudat en les feines de muntatge i desmontatge de totes les estacions esportives de la Jornada Inclusiva.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies