Aquest cap de setmana s’han disputat tres partits més corresponents a la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 1, on el CE Costa Daurada ha guanyat els dos partits que ha jugat, colocant-se d’aquesta manera líder de la competició.

Diumenge a la tarda s’enfrontaven els dos equips favorits per emportar-se el títol d’aquesta temporada, el CE Costa Daurada contra el CE Global Basket UAB, tots dos equips havíen guanyat els seus partits de dissabte amb gran superioritat. El CE Costa Daurada va guanyar al Valida sin Barreras – CB MIFAS per 67 a 32 i el CE Global Basket UAB al Barça – UNES per 60 a 24. El partit entre tots dos, disputat a Reus, va ser molt igualat ja des de bon començament, tot i que el domini local, amb un gran joc d’equip, va permetre arribar al descans amb un marcador favorable de 27 a 20. El parcial del tercer quart, 16 a 10 a favor del CE Costa Daurada, va resultar definitiu ja que, tot i la remontada al darrer quart del CE Global Basket UAB, l’equip tarragoní va guanyar el partit per 58 a 52.

D’altra banda, diumenge al matí es va disputar el partit de la Lliga Catalana Nivell 2 entre el CB Granollers i el Comkedem, nou equip a la competició, un partit molt igualat i que es va decidir al darrer quart a favor de l’equip local per només dos punts de diferència, 35 a 33.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies