Del 14 al 17 de juny s’ha disputat una edició més de l’Open Santi Silvas de tennis a les instal.lacions del Club Natació Olot, organitzat per la Fundació Tommy Robredo, amb una gran participació d’esportistes i de gent que han gaudit d’un tennis de gran qualitat durant tots els dies de competició.

Durant tot el matí de diumenge es van disputar les diferents finals del torneig. Kike Siscar, guanyador de l’any passat va jugar la final contra el veterà Juan José Rodríguez i va guanyar amb claretat per 6 a 2 i 6 a 1, revalidant d’aquesta manera el torneig guanyat l’edició pasada. Juan José, amic íntim de Santi Silvas, va jugar la final amb la seva cadira de rodes.

A més, també es van disputar les finals del round-robin del torneig juvenil sub14, la gran novetat d’aquest 2018 i que té com objectiu la promoció de les grans promeses del tennis espanyol. En categoria femenina, la guanyadora va ser Lidon Amurrio de la Federació de Tennis de la Comunitat Valenciana, i en el quadre masculí, el guanyador va ser Alejandro Verdasco de la Federació de Tennis de Madrid.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies