Aquest cap de setmana del 16 i 17 de juny s’ha disputat el Campionat d’Espanya per clubs de natació a les instal.lacions de “La Piscina” de LLoret de Mar, on el CD Aquatic Campanar, amb 385 punts, ha revalidat el títol de Campió d’Espanya per clubs de natació per davant del CN Mataró amb 268 punts.

Pel que fa a la participació dels nostres esportistes, destacar una vegada més a Toni Ponce (CN Sitges) que ha batut el rècord del món a la prova dels 200m braça SB5 amb un temps de 3:11,40, la setmana pasada ja va batre el rècord el món als 100m braça. A més, Toni Ponce va batre tres rècords d’Espanya, a les proves de 50 i 200m esquena i 200m lliures. Sens cap mena de dubte, será un dels nedadors protagonistes a l’Europeu de natació de Dublín a l’agost. També destacar les victòries de José Antonio Marí (CN Terrassa) en totes les proves que va disputar, 50m papallona, 50m lliures, 100m papallona i 50m esquena i Òscar Salguero (CN Sabadell) que va guanyar les proves de 100 i 200m braça i 200m estils.

Pel que fa a la categoria femenina, Sarai Gascón (CN Terrassa) va batre el rècord d’Espanya a la prova de 50m braça amb un temps de 37.56 a més de guanyar les proves de 50 i 100m papallona. Núria Marquès (CN Sant Feliu) va guanyar quatre medalles, una d’or, dues plates i un bronze, a més de batre el rècord d’Espanya als 50m braça SB8 amb un temps de 40,8.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies