Del 6 al 8 de juliol es disputa el 25è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes masculí i 8è Memorial Joan Palau i Francàs a les instal.lacions del CEM de l’Espanya Industrial (C/Muntades 37) de Barcelona.

Aquest Trofeu, és una oportunitat única per veure en acció a la selecció catalana de bàsquet en cadira de rodes jugar partits contra altres seleccions europees d’aquest esport. En aquesta edició el Trofeu comptarà amb la participació de les següents seleccions:

– Selecció de Catalunya absoluta
– Selecció de Portugal absoluta
– Selecció de Gran Bretanya sots 22
– Combinat femení FEDDF

A més de la competició esportiva, durant el 25è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona es portaran a terme diferents activitats, com exhibicions de bàsquet inclusiu i també de bàsquet escolar.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies